Origami liljor

Tillbehör till detta pyssel: papper med olika färg på fram och baksida. Avbitare. Grön metalltråd och grön plastad tråd.Så här viker man liljan:
http://www.youtube.com/watch?v=zJGC4aGfGoQSätt fast blomman vid "stjälken"

v

Liljor som håller året om..


Underlägg

Har gjort underlägg.  Ett snyggt omslagspapper, laminergsfickor och en lamineringsapparat krävs för att göra detta. Blir lite variation på underläggen när man själv kan göra dem..En liten pringlesburk fick samma omslagspapper.. Använde dubbelhäftande tejp.Burken är kanske inte så lämplig att ha ljus i men ville få med den på bilden också. Kanske kan man ha socker i den?
 


Dessa undrlägg får nog följa med ut till kolonin, de passar bättre där än här hemma.


Kevins cernitfigurer

Vi hade en pysseldag med cernitleratillverkning och här är en del av Kevins figurer.


Rosor i vas.PingvinUggla


 
FårRosor varav en är en ring.Ros på konstgjord sten..
En riktig konstnär när han är på det humöret. Övning ger definitivt färdighet. Hans rosor är helt underbara!


Luffarslöjd

Hängare gjord av 1,5 mm galvaniserad järntråd.
Tärningar

Tärningar gjorda av hamapärlor.
Smycken

Örängen, mobilsmycke, halsband och armband. Kul och snabb sysselsättning.Mycket änglar..Synd att bilderna blir dåliga, snyggare i verkligheten..

Min favoritängel som används flitigt..


Toarullekonst

Hittade ett riktigt kul, billigt och tålamodsprövande pyssel på nätet. Nämligen att skapa små konstverk inuti en toarulle. Man behöver en toarulle och ett papper som är lite tjockare än vanligt papper. En riktigt vass kniv är ett måste och gärna en skärmatta eller nåt annat under som skyddar ditt bord.Rita upp cirkeln från toarullen på ett vanligt papper så att du vet hur stor din figur kan vara. Rita din mall inuti den cirkeln. Tejpa fast din mall på det tjockare pappret och skär ut figurerna..Glömde ta foto på hur jag satte din gubben i ett papper för att sedan limma det pappret och föra in i toarullen. Figuren är alltså nerstucken i små hål i ett papper och inte satt direkt i toarullen vilket det faktiskt ser ut som.
Blev riktigt bra för att vara första gången eller hur? Gjorde en likadan fiskegubbe som den jag såg på sidan så inget jag själv tänkt ut inte..


RSS 2.0